Isoleren - Natural Build
16667
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16667,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Isoleren

Energiezuinig isoleren

De volledige woning wordt ingepakt in een dikke isolatieschil van houtwolisolatiepanelen.

Door zorgvuldig de gevels en het dak te bekleden met dit natuurlijk isolatiemateriaal bekomen we een winddichte maar damp-open structuur die voor een gezond binnenklimaat zorgt.

Isoleren met houtwol is een ecologische manier van isoleren. Het materiaal is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en het is later ook weer volledig te recycleren volgens het ‘cradle to cradle’ principe.

Houtwol heeft een hoge warmte-opslag capaciteit, en heeft ook goede geluidsisolerende eigenschappen. 
Houtwolisolatie heeft ook een hoge faseverschuiving dit is een belangrijke eigenschap die heel vaak vergeten wordt bij traditionele isolatiematerialen.

Meer info over gezond wonen

Soorten isolatie

shutterstock_1069928804
Isoleren met houtwol

Houtwol bestaat in harde en flexibele platen. De stabiele houtwolplaten zijn vooral geschikt om te dienen als onderdak of als afwerking en isolatie voor vloeren, wanden en platte daken. De flexibele houtvezel platen kunnen worden gebruikt voor dakisolatie, vloerisolatie en voor isolatie van muren. Ze kunnen makkelijk op maat worden gesneden of gezaagd en zijn eenvoudig tussen de kepers aan te brengen, waardoor dit materiaal zich uitstekende leent voor houtstructuurbouw.

shutterstock_380098090-kopiëren
Isoleren met vlas

Budgetcontrole begint bij een transparante offerte, die tot in detail beschrijft waaruit het leveringspakket bestaat. Extra kosten en meerwerk worden hierdoor uitgesloten.

shutterstock_533477560-kopiëren
Isoleren met cellulose

Transparante begeleiding en opvolging van het volledige bouwproces. We hebben bovendien niet enkel oog voor het geheel, maar ook voor de details. Wij blijven op ieder ogenblik begaan met uw bouwproject, Ons hart ligt in elk project. Alsof het onze eigen woning zou zijn.

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?