Visie - Natural Build
16552
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16552,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Visie

Natural Build

Als aannemer met jarenlange ervaring in de houtbouw en gespecialiseerd in gezond wonen, helpen wij u graag met u bouwproject. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij denken mee met de klant en luisteren naar de noden en wensen. Wij staan open voor vernieuwing en niet alledaagse projecten. Samen met jou vinden we een gepast oplossing en brengen we jouw project tot een goed eind.

Zorgeloos bouwen

Natural Build werkt uitsluitend met de beste vaklui en zeer hoogwaardige, duurzame materialen. Wij beloven correcte afspraken, duidelijke communicatie en vakkundige werfbegeleiding. Wij staan dan ook garant voor een zorgeloze bouwervaring vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering. Wij blijven op ieder ogenblik begaan met uw bouwproject, ons hart ligt in elk project. Alsof het onze eigen woning zou zijn.

Budgetcontrole

Budgetcontrole begint bij een transparante offerte, die tot in detail beschrijft waaruit het leveringspakket bestaat. Extra kosten en meerwerk worden hierdoor uitgesloten. Het doorgroeiconcept van Natural Build laat toe om met een basisbudget te starten en in een latere fase modificaties aan je woning door te voeren. Wij willen geen toegevingen doen op vlak van kwaliteit, uitstraling en wooncomfort. Zo blijft jouw bouwavontuur over de gehele lijn een aangename ervaring.

BEN in 2021

Wij kunnen u gericht EPB-advies geven. Door grondige voorstudies kunnen we reeds voor de start van het project aangeven welk EPB-resultaat u ongeveer zult behalen. Afhankelijk van eventuele wijzigingen door de bouwheer op vlak van buitenschil en technieken, simuleren wij welke invloed dit heeft op de vooropgestelde EPB-cijfers.

Meer info op www.energiesparen.be.

Als we al gezond eten en leven, waarom dan ook niet gezond wonen?

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?