Afwerking - Natural Build
17109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17109,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afwerking

Uw binnenafwerking verzorgen wij tot in het kleinste detail.

Zo kunnen wij de dragende muren, de binnenmuren en de plafonds voorzien van gipskartonplaten, helemaal volgens de regels van de kunst en met een hoge afwerkingsgraad.

Voorzet wanden, al dan niet voorzien van isolatie, plaatsen wij ook. Zo is uw interieur in een mum van tijd afgewerkt.

process11-3
CLT bouw

CLT-systemen zijn efficiënt, flexibel en economisch verantwoord. En dit alleen door de korte bouwtijd tijdens de constructie, door de energie-efficiëntie bij het gebruik en door de eenvoudige verbouwingsmoglijkheden bij het aanpassen aan individuele wensen.

Meer info over CLT
shutterstock_177486833-kopiëren
Houtskeletbouw

Houtskeletbouw bestaat uit een houten raamwerk. De verticale stijlen lenen zich perfect voor het wegwerken van leidingen en het plaatsen van natuurlijke isolatie. Houtskelet kan bekleed worden met dampopen beplating in hout die daarna afgewerkt kan worden met een materiaal naar keuze.

Meer info over CLT
DSCN3209
Houtstructuurbouw

Houtstructuurbouw kan het best omschreven worden als een combinatie van CLT en houtskeletbouw. Het beste van beide werelden als het ware. Het gebouw wordt opgetrokken uit gelamineerde steunbalken die aangevuld worden met timmerwerk voor de raam- en deuropeningen, alvorens te isoleren en verder af te werken.

Meer info over CLT

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?