Verbouwen - Natural Build
16681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16681,page-child,parent-pageid-16555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Verbouwen

Wonen is een proces van verandering

Gemiddeld om de 7 jaar krijgen we de behoefte om onze woning te veranderen. Zij het nu een nieuwe badkamer, ander behang of eindelijk dat mooie parket in de woonkamer.

Dit is een gezond proces en geeft ons weer nieuwe energie en vooruitzichten. Het is normaal dat onze noden en mogelijkheden mee evolueren doorheen de tijd. Soms gaan deze noden verder dan louter een nieuw kleurtje en zijn er structurele oplossingen nodig en/of wijzigingen gewenst.

Soms is er ook nood aan extra ruimte en moet men de bewoonbare oppervlakte kunnen verhogen. Denk maar aan een extra ruimte voor uw (bij)beroep of misschien wilt u aan kangoeroewonen doen? Ook hier biedt houtbouw snelle, eenvoudige en duurzame oplossingen. Door middel van een optopping kan een extra verdiep gecreëerd worden en/of een uitbreiding in de vorm van een bijbouw kan extra ruimte voorzien op gelijkvloers niveau.

Meer over extra verdiepingen & bijbouw
process11-16
Houtbouw

Houtbouw is onze passie. Want houtbouw heeft een streepje voor. Het is een veelzijdig, mooi en duurzaam materiaal dat een waaier aan mogelijkheden biedt. Grote of kleine gebouwen, modern of klassiek, hout leent zich voor alle types projecten.

Types houtbouw
shutterstock_353572250-kopiëren
Energiezuinig isoleren

Bij isoleren denkt Natural Build niet enkel en alleen de kostenbesparing op lange termijn, maar ook aan het milieu én uw gezondheid. Natural Build verkiest een ademende isolatie zonder schadelijke chemicaliën, die de vochtbalans in huis op een natuurlijke manier op peil weten te houden.

Types isolatie
shutterstock_57704866-kopiëren
Ramen & Deuren

De grootste warmteverliezen zijn te wijten aan raam- en deuropeningen van een gebouw, zelfs bij woningen met minder goed geïsoleerde buitenmuren. Het heeft dus weinig zin om te investeren in louter muur-, vloer-, en dakisolatie alleen. Meerdere lagen glas en een hoge kwaliteit van de omkasting zorgen voor een optimaal rendement.

Types ramen & deuren

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?