Dakwerken - Natural Build
17032
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17032,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dakwerken

Natural Build kan u ook de volgende werken aanbieden:

  • Plaatsen van nieuwe hellende en platte daken
  • Dakrenovatie
  • Algemene dakwerken en schrijnwerkerij
  • Gevelbekleding: sidings, trespa, metaal, vezelcementplaat, …
  • Plaatsen van carports tuinhuizen en terrasoverkappingen
process11-3
CLT bouw

CLT-systemen zijn efficiënt, flexibel en economisch verantwoord. En dit alleen door de korte bouwtijd tijdens de constructie, door de energie-efficiëntie bij het gebruik en door de eenvoudige verbouwingsmoglijkheden bij het aanpassen aan individuele wensen.

Meer info over CLT
shutterstock_177486833-kopiëren
Houtskeletbouw

Houtskeletbouw bestaat uit een houten raamwerk. De verticale stijlen lenen zich perfect voor het wegwerken van leidingen en het plaatsen van natuurlijke isolatie. Houtskelet kan bekleed worden met dampopen beplating in hout die daarna afgewerkt kan worden met een materiaal naar keuze.

Meer info over houtskelet
DSCN3209
Houtstructuurbouw

Houtstructuurbouw kan het best omschreven worden als een combinatie van CLT en houtskeletbouw. Het beste van beide werelden als het ware. Het gebouw wordt opgetrokken uit gelamineerde steunbalken die aangevuld worden met timmerwerk voor de raam- en deuropeningen, alvorens te isoleren en verder af te werken.

Meer info over houtstructuur

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?