Advies - Natural Build
16689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16689,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Advies

Consultaties & Advies

Gemiddeld om de 7 jaar krijgen we de behoeften om ons interieur te veranderen. Zij het nu een nieuwe badkamer, ander behang of eindelijk die mooie parket in de woonkamer.
Dit is een gezond proces en geeft ons weer nieuwe energie en vooruitzichten.

De woningen van Natural Build zijn ontworpen om met een laag budget te starten en volgens eigen behoeften en mogelijkheden door te groeien.

Zo kan je bij aanvang perfect op de CLT vloeren lopen om ze later te bekleden met een glanzend parket of een elegante natuursteen. Ook de muren kan je eenvoudig bekleden met een tegel of natuurpleister als je een beetje uitgekeken raakt op de grenen looks.

Maar de mogelijkheden van transformatie gaan veel verder dan dit! Doordat de binnenmuren niet constructief verbonden zitten en dus ook niet bijdragen aan de stijfheid van je woning (dit doet de CLT constructie alleen) kan je zelfs het interieur een volledig nieuwe bestemming geven of nieuwe kamers en vertrekken creëren.

Bij eventuele verkoop van je woning zal dit, gezien de koper andere wensen en ideeën heeft, de verkoopprijs sterk kunnen beïnvloeden. Een traditionele woning transformeren is immers gigantisch duur en vaak technisch onhaalbaar.

zorgeloos bouwen
Houtbouw

Natural Build verzorgt haar klanten met de beste vaklui, hoogwaardige en duurzame materialen, meest precieze opvolging en begeleiding, uiterst correcte afspraken, prijzen en termijnen. Wij staan dan ook garant voor een zorgeloze bouwervaring vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering.

Budget controle
Energiezuinig isoleren

Budgetcontrole begint bij een transparante offerte, die tot in detail beschrijft waaruit het leveringspakket bestaat. Extra kosten en meerwerk worden hierdoor uitgesloten.

Opvolging van het bouwproces
Ramen & Deuren

Transparante begeleiding en opvolging van het volledige bouwproces. We hebben bovendien niet enkel oog voor het geheel, maar ook voor de details. Wij blijven op ieder ogenblik begaan met uw bouwproject, Ons hart ligt in elk project. Alsof het onze eigen woning zou zijn.

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?